Facebook Google+ Twitter RSS
Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Inchirieri masini Aeroport Otopeni

Rent a car aeroport Bucuresti Otopeni

Cei care se gasesc calatorind mult cu avionul se gasesc la fel de mult aterizand in mai multe aeroporturi, spre norocul lor daca se intampla sa aterizeze la Bucuresti – Otopeni, se pot folosi de serviciile noastre de inchirieri masini aeroport Otopeni.

Fie ca va gasiti in Bucuresti in scopuri de afaceri, pentru vizitat prieteni si familie, sau in scop de agrement, daca ajungeti aici pe calea aerului inseamna ca va place sa va utilziati timpul foarte eficient, iar acest lucru inseamna ca va veti bucura de posibilitiatea oferita de serviciile noastre de inchirieri masini aeroport Otopeni.

Rent a car aeroport Henri Coanda Bucuresti

Inchiriaza o masina in Otopeni Aeroport

Cu o masina la dispozitie veti avea un avantaj clar pe durata sederii dumneavoastra in Bucuresti, in principal datorita faptului ca va veti putea administra timpul mult mai bine, fie ca este vorba de timpul in care sunteti activ, fie ca este vorba de timpul liber.

Acesta este desigur avantajul principal dar mai exista multe altele la care nu va ganditi imediat, cum ar fi faptul ca va puteti ridica masina aleasa de dumneavoastra de la aeroport la orice ora doriti. Acest lucru este parte din serviciile noastre de rent a car aeroport Otopeni, totusi trebuie mentionat ca daca ora pe care o mentionati se gaseste in afara saptamanii normale de munca, serviciul va veni cu un mic extra cost.

Inchirieri masini Aeroport Otopeni: serviciul excelent de car rental

inchirieri auto aeroport OtopeniUn alt avantaj este acela ca noi va oferim o gama foarte variata de autovehicule din care sa alegeti. Flota auto disponibila in Bucuresti – Otopeni este menita sa satisfaca un numar cat mai mare de clienti potentiali, fie ca aveti nevoie de o masina mica sau medie, fie ca aveti nevoie de o masina care sa transporte sapte sau noua pasageri, veti gasi cu siguranta ceva la noi.

Pe de alta parte, daca dimensiunea nu este caracteristica principala care va influenteaza decizia, masinile noastre variaza in tipul de motorizare, transmisie, si desigur oferim o serie de extra-uri ce pot fi instalate in masina inchiriata, cum ar fi scaune pentru copii sau sistem de navigatie GPS.

Pentru mai multe detalii in legatura cu serviciile noastre cititi-ne paginile de Termeni si Conditii si pentru mai multe informatii in legatura cu masinile pe ca le oferim, vizitati pagina cu flota de inchirieri auto aeroport Otopeni.

Comments

comments

This entry was posted in Featured, Rent-a-car and tagged , , . Bookmark the permalink.