Facebook Google+ Twitter RSS
Rezervari telefonice
(004) 0733 311 177

Inchirieri masini aeroport Iasi

Calatoritul cu avionul este cea mai rapida forma de transport pe distante foarte mari, totusi si cand ajungi la destinatie ai nevoie de transport ceva mai rapid decat doar picioarele, si aici intra in joc serviciile noastre de inchieiri masini aeroport Iasi.

Rent a car Iasi

Atat cei care viziteaza Iasi in scopuri turistice, cat si cei care-l viziteaza in interes de afaceri vor beneficia extrem de mult de pe urma serviciilor noastre de inchrieri auto aeroport Iasi, in principal datorita faptului ca avand o masina pe durata calatoriei, vor putea sa fie la fel de mobili pe cat sunt acasa.

Cu o masina la dispozitie veti avea un avantaj clar pe durata sederii dumneavoastra in Iasi, in principal datorita faptului ca va veti putea administra timpul mult mai bine, fie ca este vorba de timpul in care sunteti activ, fie ca este vorba de timpul liber.

Toate avantajele Inchirieri masini aeroport Iasi

Dacia Sandero - inchiriaz-o!

Dacia Sandero – inchiriaz-o!

Acesta este desigur avantajul principal dar mai exista multe altele la care nu va ganditi imediat, cum ar fi faptul ca va puteti ridica masina aleasa de dumneavoastra de la aeroport la orice ora doriti. Acest lucru este parte din serviciile noastre de rent a car aeroport Iasi, totusi trebuie mentionat ca daca ora pe care o mentionati se gaseste in afara saptamanii normale de munca, serviciul va veni cu un mic extra cost.

Un alt avantaj este acela ca noi va oferim o gama foarte variata de autovehicule din care sa alegeti. Flota auto disponibila in Iasi este menita sa satisfaca un numar cat mai mare de clienti potentiali, fie ca aveti nevoie de o masina mica sau medie, fie ca aveti nevoie de o masina care sa transporte sapte sau noua pasageri, veti gasi cu siguranta ceva la noi.

Pe de alta parte, daca dimensiunea nu este caracteristica principala care va influenteaza decizia, masinile noastre variaza in tipul de motorizare, transmisie, si desigur oferim o serie de extra-uri ce pot fi instalate in masina inchiriata, cum ar fi scaune pentru copii sau sistem de navigatie GPS.

Pentru mai multe detalii in legatura cu serviciile noastre cititi-ne paginile de Termeni si Conditii si pentru mai multe informatii in legatura cu masinile pe ca le oferim, vizitati pagina cu flota de inchirieri masini aeroport Iasi.

Comments

comments

This entry was posted in Rent-a-car and tagged , , . Bookmark the permalink.